Η ‘Ελενα Κουλαουζίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Μετά την αποφοίτηση της απο το σχολείο μετακόμισε στην Φρανκφούρτη όπου οι γονείς της διατηρούσαν επιχείρηση γουναρικών για αρκετά χρόνια.

Μέσα από την επιχείρηση μυήθηκε στην τέχνη της γούνας και του δέρματος με αποτέλεσμα σε σύντομο διάστημα αποφάσισε να αναζητήσει την δική της πορεία στον χώρο της μόδας και της υψηλής ποιότητας.

Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησε με δικές τις επιδείξεις παίρνοντας μέρος σε Fashion Week με γνωστούς οίκους μόδας.

Πολύ σύντομα ξεχώρισε με τις δημιουργίες της, έχοντας την πρόσκληση απο τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή “Roberto Cavalli” να συμμετέχει σε event που πραγματοποίησε ο ίδιος στην Ελλάδα, για να παρουσιάση γούνες με έναν μοναδικό τρόπο μέσα από την εμπειρία και την φαντασία που την διαπρέπει, η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στα Μ.Μ.Ε.

Πλέον μέσα από την επιτυχία της στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ευαισθητοποιείται και στις χορηγίες κοινωνικού σκοπού όπως το παγκόσμιο τουρνουά γκόλφ της “Aegean Airlines” και της προέδρου του παγκόσμιου οργανισμού “Passion Sea” Helga Piaget η οποία παράλληλα είχε δείξει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της στο πρόσωπο της Έλενας Κουλαουζίδου, κάνοντας μοναδικές εμφανίσεις με δικές τις δημιουργίες.

E. Koulaouzidou